ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

7.500 μοριακά τεστ ανά βδομάδα από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας θα συμβάλει πλέον στις προσπάθειες εντοπισμού κρουσμάτων του κορωνοϊού. Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΚΕΑ, στο MEGA, κ. Κατσίβελας, το κτίριο στους Θρακομακεδόνες «θα γίνει το στρατηγικό εργαλείο για τον έλεγχο του κορωνοϊού. Κυρίως για να αυξήσουμε την ασφάλεια στα κτίρια έτσι ώστε το προσωπικό που θα χρησιμοποιηθεί να είναι ασφαλές και να μην γίνει εδώ χώρος διασποράς του ιού».

Οπως τονίστηκε, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας θα διενεργεί πλέον 7.500 μοριακά τεστ την εβδομάδα. Στο κέντρο Αιμοδοσίας στους Θρακομακεδόνες, γίνονται ήδη εργασίες ώστε το Εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου να ετοιμαστεί κατάλληλα για να γίνονται με ασφάλεια τα τεστ για τον κορωνοϊό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search