ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Ελλάδα: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή τροχοφόρου και εμπρησμό

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες  τα ξημερώματα διέρρηξαν υποκατάστημα ΕΛΤΑ σε περιοχή της Αιγιαλείας και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (21.000) ευρώ και διάφορα γραμματόσημα, συνολικής αξίας (2.000) ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει  από την περιοχή του Διακοπτού, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν χθες τα ξημερώματα, στα Ζαχλωρίτικα Αιγιαλείας, το όχημα κατεστραμμένο από πυρκαγιά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με εισαγγελική διάταξη

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος  Πύργου, ένας 23χρονος ημεδαπός,  διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, σύμφωνα με την οποία αναζητούνταν για έκτιση ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών και ενός μήνα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Κόμβο Αγίου Γεωργίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος  Πύργου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του, προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη       

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του  Τμήματος τροχαίας Αγρινίου, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης λόγω ανάκλησής της.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 69χρονος ημεδαπός, διότι  σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης (44) μηνών και συνολική χρηματική ποινή -13.320- ευρώ, για  έκδοση ακάλυπτων επιταγών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search