ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχαΐα: Απεβίωσε η Μαρία Δαφαλιά - Μασσαρά - Αύριο η κηδεία της

Απεβίωσε τα ξημερώματα, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα,  Μαρία Δαφαλιά - Μασσαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες  η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην πόλη των Καλαβρύτων. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. 

Η εκλιπούσα είχε διατελέσει Αντινομάρχης Αχαΐας, επί θητείας του Δημήτρη Κατσικόπουλου και διετέλεσε Πρόεδρος του Ογκολογικού Ξενώνα "Ελπίδα" στην Πάτρα. Στην επιμονή και στην υπομονή της οφείλεται η λειτουργία του. Το 1975 είχε θέσει υποψηφιότητα ως Βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ.

Το 2018 έφυγε από τη ζωή η κόρη της Θεοδώρα μετά από μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια. Το 2016 είχε χάσει και το σύζυγό της Ευθύμιο Μασσαρά, γεωπόνο και πρώην Διευθυντής Εγγείων Βελτιώσεων Αχαΐας σε ηλικία 91 ετών.

Προσφάτως τιμήθηκε από την  εριφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δ.Σ. του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα» διοργάνωσαν εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα τιμήθηκε η Μαρία Δαφαλιά – Μασσαρά, όπως και πρόσωπα που συνέβαλαν στη σύσταση του Ιδρύματος και την ανέγερση του ξενώνα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search