ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πάνω από 2.000 νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο

Μούδιασμα” από την είδηση πως οι ΗΠΑ κατέγραψαν πάνω από 2.000 θανάτους το τελευταίο 24ωρο. Ξεκάθαρο “μήνυμα” πως ο κορονοϊός… επιτίθεται ξανά. Πάνω από 160.000 νεκροί στην χώρα.

Ο απόλυτος εφιάλτης έχει επιστρέψει στις ΗΠΑ, αφού το τελευταίο 24ωρο κατέγραψαν πάνω από 2.000 θανάτους από κορονοϊό!

Πρόκειται για νούμερο που είχαν να “πιάσουν” τρεις μήνες. Την ίδια ώρα τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 58.000.

Συγκεκριμένα, οι νέοι θάνατοι είναι 2.060 θανάτους, καθώς και πάνω από 58.000 νέα κρούσματα μόλυνσης, σε μια ημέρα. Η προηγούμενη φορά που είχε ξεπεραστεί το όριο των 2.000 θανάτων σε 24 ώρες εξαιτίας της COVID-19 ήταν την 7η Μαΐου.

Πάνω από 160.000 νεκροί

Συνολικά, ο απολογισμός στις ΗΠΑ πλησιάζει τους 160.000 νεκρούς, ενώ οι μολύνσεις είναι πάνω από 4,87 εκατομμύρια (εκ των οποίων πάντως στο ένα τρίτο των περιπτώσεων κρίθηκε πως οι ασθενείς αποθεραπεύτηκαν).

Οι αριθμοί των κρουσμάτων καταγράφουν ταχεία άνοδο από τα τέλη Ιουνίου, με τη χώρα να καταγράφει ως και 70.000+ επιβεβαιωμένες μολύνσεις στα μέσα Ιουλίου.

Η καμπύλη των θανάτων άρχισε επίσης να αναβαίνει, ξεπερνώντας συχνά τους 1.000 εδώ και δύο εβδομάδες. Ο αριθμός των θανάτων ως εδώ δεν είχε σημειώσει την εκρηκτική αύξηση που φοβούνταν ορισμένοι ειδικοί.

Εν μέσω περιοριστικών μέτρων, από τις αρχές Απριλίου ως τις αρχές Μαΐου, οι θάνατοι ξεπερνούσαν συχνά τους 2.000 την ημέρα και είχαν φθάσει σε επίπεδο ακόμη και πάνω από τους 3.000 στα τέλη Απριλίου.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα από την πανδημία του κορονοϊού στον πλανήτη σε απόλυτους αριθμούς, τόσο ως προς τους θανάτους όσο και ως προς τις μολύνσεις. Τις ακολουθεί η Βραζιλία.

newsit

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Είναι να απορεί κανείς με το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά ένα 7χρονο παιδί από την Πάτρα, μαθητής δευτέρας δημοτικού που ξυλοκόπησε έναν 8χρονο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστάτωση το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο κινούμενο πάνω στη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης με κατεύθυνση προς Πάτρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί άμεσα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο παρά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search