ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Κάμαλα Χάρις : Το πρώτο σποτ της υποψήφιας αντιπροέδρου του Μπάιντεν

 

Στη δημοσιότητα έδωσε την Τετάρτη η καμπάνια της Καμαλά Χάρις το πρώτο σποτ της υποψήφιας αντιπροέδρου του Τζο Μπάιντεν.

 

Το βίντεο ξεκινά με έναν διάλογο με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών που ρωτάει την Χάρις αν είναι έτοιμη για δουλειά.

 

Ακολουθούν εικόνες της Καμάλα Χάρις σε νεαρή ηλικία με αναφορές στην μητέρα της και τις προσπάθειές της να αναθρέψει δύο μαύρες κόρες «που θα είχαν διαφορετική αντιμετώπιση λόγω του χρώματος του δέρματός τους».

 

Ακολουθούν αναφορές στο επαγγελματικό παρελθόν της Χάρις στη δικηγορία, την εισαγγελία και την Γερουσία.

 

Από το σποτ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Τραμπ με την υποψήφια αντιπρόεδρο να ασκεί κριτική για την πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ όσον αφορά την πανδημία του κοροναϊού, την οικονομία αλλά και τις σχέσεις με τους Αφροαμερικανούς.

 

«Είμαστε σε μάχη για την ψυχή του έθνους και μαζί μπορούμε να την κερδίσουμε» τονίζει η Χάρις.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search