ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία-Covid19: Πάνω από 6.800 κρούσματα και 34 νεκροί σε ένα 24ωρο

Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέγραψαν 6.874 νέα κρούσματα της Covid-19, ένας αριθμός που συνιστά νέο ρεκόρ μετά τα 6.634 χθεσινά κρούσματα.

 

Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 34 άνθρωποι, αλλά στα στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνονται δεδομένα από τη Σκωτία, για τεχνικούς λόγους.

 

Νωρίτερα, ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν, μιλώντας στην εφημερίδα Guardian, ζήτησε να απαγορευτούν οι συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων που ανήκουν σε διαφορετικά νοικοκυριά, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρωτεύουσα, ώστε να ανακοπεί η εξάπλωση της πανδημίας.

 

«Ένα από τα πράγματα που είπα στον πρωθυπουργό (σ.σ. τον Μπόρις Τζόνσον) ήταν το εξής: νομίζω ότι πρέπει να παρακολουθούμε τι συμβαίνει στη χώρα και να σταματήσουμε τις κοινωνικές επαφές των νοικοκυριών και το λέω αυτό με βαριά καρδιά», είπε ο δήμαρχος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search