ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία : Αστυνομικός – σούπερ ήρωας πήδηξε από τη μηχανή του και έπιασε τον κλέφτη

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ηρωική κίνηση ενός αστυνομικού, o οποίος εντόπισε δύο κλέφτες πάνω σε μηχανάκι και όρμησε πάνω τους για να τους σταματήσει. Οι δύο κλέφτες είχαν μόλις κλέψει κινητά τηλέφωνα, ενώ επέβαιναν και σε κλεμμένο μηχανάκι, από το οποίο είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες. Ο Ινδός υπαστυνόμος επέβαινε και αυτός σε μηχανάκι και ήταν καθ’ οδόν για τη δουλειά του, όταν εντόπισε τους δύο κακοποιούς. Αμέσως, άρχισε μια επεισοδιακή καταδίωξη στους δρόμους της Τσενάι. Σε ένα μικρό στενό λοιπόν, ο αστυνόμος κατάφερε να φτάσει το μηχανάκι των δύο κλεφτών. Ο ένας από αυτούς πήδησε από το μηχανάκι του και κατάφερε να ξεφύγει. Ο αστυνομικός – σαν σούπερ ήρωας – πήδηξε από τη μηχανή του και έπιασε τη μπλούζα του άλλου κλέφτη και οδηγού. Ο οδηγός άρχισε να σέρνει με την μηχανή τον πεζό αστυνόμο, αλλά τελικά σταμάτησε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σε ανάρτηση τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος», πέντε αλλοδαποί, ηλικία 25, 27, 45, 57 και 62 ετών, για παράβασ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναλυτική ανακοίνωση για τον ισχυρό σεισμό των 5,7 Ρίχτερ ανατολικά των Στροφάδων στον Κυπαρισσιακό Κόλπο εξέδωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. «Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκηση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σε ανάρτηση του αναφέρει: «Η απε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκησης της 116 πτέρυγας μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
Image
Image

Search