ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη κακοποίηση 9χρονου από τη μη(τέρα) του

Ένα βανάκι με οδηγό μια νεαρή γυναίκα, μια πλαστική πισίνα στην οροφή της και από πάνω ένα αγοράκι 9 ετών δεμένο που κυκλοφορεί στον δρόμο σίγουρα θα έκανε εντύπωση στον καθένα.

Την εικόνα αυτή είδε ένας άνθρωπος στο Σόκβιλ, περίπου 32 χιλιόμετρα βόρεια του Μιλγουόκι των ΗΠΑ και κάλεσε την αστυνομία να το καταγγείλει.

Η 28χρονη μητέρα και οδηγός βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, καθώς έδεσε τον μικρό της γιο στην οροφή για να… συγκρατεί την πλαστική πισίνα που μόλις είχαν αγοράσει και δεν χωρούσε στο αμάξι.

Μάλιστα όπως μετέδωσε το "newsbeast" η μητέρα Amber Schmunk φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι θεώρησε ότι αυτό που έκανε ήταν εντάξει, καθώς και ο δικός της πατέρας της επέτρεπε να κάνει παρόμοια πράγματα όταν ήταν μικρή.

Η γυναίκα κατηγορείται τώρα ότι έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του παιδιού και αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 11 Νοεμβρίου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search