ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Δάγκωσε αστυνομικό σκύλο και συνελήφθη για επίθεση κατά της αρχής...

Ένας άνδρας από το Νιού Χάμσιρ... δάγκωσε σκύλο της αστυνομίας την ώρα που αστυνομικοί έκαναν έρευνα έπειτα από μια καταγγελία για τον τραυματισμό ενός ανθρώπου από πυρά στην πόλη Μπόσκοουεν, δήλωσαν αξιωματικοί της αστυνομίας την Τρίτη.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή, όταν αστυνομικοί έσπευσαν σε ένα σπίτι καθώς είχαν λάβει καταγγελία ότι ένας άνθρωπος είχε τραυματιστεί από σφαίρα. Δύο άνθρωποι μέσα στο σπίτι καταζητούνταν, καθώς τελούσαν σε ισχύ εντάλματα σύλληψής τους και προσπάθησαν να διαφύγουν όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους θέσουν υπό κράτηση, εξήγησε ο Τζέισον Κίλαρι, αξιωματικός της αστυνομίας στην Μπόσκοουεν.

«Και οι δύο αντιστάθηκαν στη σύλληψη, ο ένας πρόβαλε πολύ σθεναρή αντίσταση στη σύλληψή του. Δάγκωσε τον σκύλο, ο σκύλος τον δάγκωσε κι αυτός, καταλήξαμε να χρησιμοποιήσουμε τέιζερ», ένα κατασταλτικο μέσο που παραλύει προσωρινά τον ύποπτο με ηλεκτρικές εκκενώσεις, διευκρίνισε ο Κίλαρι.

Ο ύποπτος, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και... επίθεση εναντίον αστυνομικού σκύλου.

Ο σκύλος αυτός, ο K9 Veda της πολιτειακής αστυνομίας του Νιού Χάμσιρ, δεν τραυματίστηκε και παραμένει στην ενεργό υπηρεσία.

Ο Κίλαρι σημείωσε ότι δεν έχει ξανακούσει ποτέ περιστατικό στο οποίο άνθρωπος να δάγκωσε αστυνομικό σκύλο.

«Αν αρχίσεις έναν διαγωνισμό δαγκώματος με σκύλο της αστυνομίας, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις», παρατήρησε ο αξιωματικός. Τα ειδικά εκπαιδευμένα λαγωνικά της αστυνομίας «είναι μάλλον καλά σ' αυτό», συμπλήρωσε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 29χρονος που είχε συλληφθεί στην Καλαμάτα, για απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας. Κατάφερε να την παγιδέψει και την προσέγγισε… Προφυλακιστέος κρίθηκε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας τα μηχανήματά του (κλαδοθρυμματιστή, φορτηγά κ.λπ.), καθάρισαν την περιοχή που βρίσκεται το εργοτάξιο του ΟΣΕ στον Άγιο Βασίλειο.
Image
Image

Search