ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: 662 νέοι θάνατοι στη χώρα -Στους 8.165 οι νεκροί

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους 662 ασθενείς και καταγράφηκαν 6.153 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ιταλία από την Τετάρτη. Σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο, σημειώνεται αύξηση του ρυθμού μετάδοσης του κορωνοϊού στην Ιταλία, ενώ μειώνεται ελαφρά ο αριθμός των νεκρών. Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι 80.539. Οι νεκροί έφτασαν τους 8.165. Παράλληλα, 10.361 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ιταλία ήταν 74.386 και είχαν χάσει την ζωή τους, συνολικά, 7.503 άνθρωποι ενώ 9.362 είχαν ιαθεί.

Στους 4.861 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό μόνο στη Λομβαρδία της Ιταλίας

3.612 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 24.753 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 33.648 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά κορωνοϊού είναι 34.889 και οι νεκροί 4.861. Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 10.816 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 1.174. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 6.935, με 287 νεκρούς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search