ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Τον μεγαλύτερο αριθμό νεκρών σε μία ημέρα κατέγραψε η Ισπανία!

Η Ισπανία κατέγραψε 864 ακόμα θανάτους που σχετίζονται με τον νέο κορωνοϊό.  Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων που έχει καταγραφεί στη χώρα σε μία ημέρα, τη στιγμή που ο συνολικός αριθμός των νεκρών σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει ξεπεράσει τις 30.000.

Συνολικά, περισσότεροι από 9.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό στην Ισπανία, η οποία είναι δεύτερη σε αριθμό θανάτων στην Ευρώπη, μετά την Ιταλία.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα έχουν ξεπεράσει τα 100.000 αλλά οι αριθμοί δείχνουν ότι ο ρυθμός εξάπλωσης συνεχίζει να μειώνεται.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ότι η πανδημία του κορωνοϊού είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η προειδοποίηση αυτή ήρθε εν μέσω ζοφερών προβλέψεων σχετικά με τον πιθανό οικονομικό αντίκτυπο των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση του ιού.

Μία αναφορά του ΟΗΕ εκτιμά ότι έως και 25 εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους σε όλο τον κόσμο, ως αποτέλεσμα της κρίσης που έφερε η πανδημία.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων παγκοσμίως είναι πλέον πάνω από 870.000 ενώ οι θάνατοι ξεπερνούν τις 43.000, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins στις ΗΠΑ.


Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
Image
Image

Search