ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία - Πληροφορίες για δύο νεκρούς

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε πόλη της νότιας Γαλλίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς και πέντε τραυματίες.

Σύμφωνα με το RΤ, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν σπεύσει στο σημείο. Η Le Dauphine Libéré σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πως πέντε έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης που είναι από το Σουδάν συνελήφθη στο σημείο της επίθεσης.

Πηγή πληροφοριών: RT

Πηγή φωτο: Le Dauphine Libéré

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση “ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ” του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού με την Βάσω Γουλιελμάκη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργη Κοντοπόδη, έρχεται ξανά στην Πάτρα στο Θέατρο ACT τη . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για ληστεία, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, κλοπή, για παράβαση του νόμου για τα όπλα και για το – κατά π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευθεί η κοινή υπουργική απόφαση για τον Κοινωνικό Τουρισμό ο οποίος αποτελεί πρόγραμμα χρηματοδότησης διαμονής και ακτοπλοϊκής μετακίν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε υπαίθριο βιωματικό σχολείο για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για τους επιβιώσαντες από καρκίνο αλλά και για κάθε άνθρωπο, μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Νότιο Πάρκο της Πάτρας. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε γειτονιές της Πάτρας, μπροστά και στις ευρωεκλογές, με σκοπό να φτ
Image
Image

Search