Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σε σταθερή φθίνουσα πορεία ο κορωνοϊός - 84 το σύνολο των κρουσμάτων στη Δ. Ελλάδα

Σε σταθερή κατάσταση παραμένει η καμπύλη της επιδημίας του κορωνοϊού στην Πάτρα και στην Αχαΐα, κρίνοντας από τα κρούσματα που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά από το σύνολο των κρουσμάτων που εκτιμάται ότι υπάρχει στην περιοχή.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά τον θάνατο του 90χρονου, πατέρα του Χρήστου Χαρμπίλα που κατόρθωσε να νικήσει τον κορωνοϊό, μένοντας διασηλωνωμένος για αρκετές ημέρες στην ΜΕΘ του Αγίου Ανδρέα, οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι τρεις.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο νεαρός πρόσφυγας από την δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι. Ο 90χρνος που έφυγε από τη ζωή έδωσε μάχη, παρά την ηλικία του, ενώ ο 52χρονος γιός του, σύμφωνα με τα όσα είχε πει στα ΜΜΕ, πίστευε από τα βάθη της ψυχής του ότι ο πατέρας του θα κατόρθωνε να βγει και αυτός νικητής.

Είναι ο έκτος νεκρός που χάνει την ζωή του από τον κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, ύστερα από τον καθηγητή από την Αμαλιάδα, τον αρτοποιό από την Κάτω Αχαϊα, την ηλικιωμένη γιαγιά, τον 44χρονο με το υποκείμενο νόσημα και ένας ακόμα ηλικιωμένο που έφυγε λίγο πριν το Πάσχα.

Ελπίδα όλων είναι ο 90χρονος να αποτελέσει το τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στην περιοχή μας. Πάντως η καμπύλη του ιού στην Δυτική Ελλάδα, παραμένει σε ένα σταθερό επίπεδο, έχοντας μία φθίνουσα τάση και πορεία κάθε μέρα που περνάει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που γίνεται από το υπουργείο Υγείας και τη κυβέρνηση στο viber τα κρούσματα στην Δυτική Ελλάδα μέχρι την Δευτέρα, υπολογίζονταν στα 84. Ένας αριθμός αρκετά ικανοποιητικός για την περιοχή αν σκεφτεί κανείς ότι το πρώτο ομαδικό κρούσμα έγινε στην Δυτική Ελλάδα με την εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

Εξάλλου στην αχαϊκή πρωτεύουσα υπάρχει ως νοσοκομείο αναφοράς το ΠΓΝΠ που δέχτηκε δεκάδες ασθενείς όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και ακόμα περισσότερα ύποπτα κρούσματα, καταφέρνοντας στο να πετύχει την μη εξάπλωση του ιού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με ενισχυμένους βοριάδες θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να εξασθενήσουν.Γενικά ο καιρός προβλέπεται αίθριος μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και έβαλε "φ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιδανικός αυτόχειρας στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τους Θεσσαλονικείς και γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στα playoffs, τρεις μέρες μετά την . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Αλέξανδρου Βασιλικού, προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα διαθέσιμα στοιχεία που συνηγορούν για ένα 2024 με θετικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search