Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Τάκη Παπαδόπουλου στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών

Το 2ο Γυμνάσιο Πατρών επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, Τάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή την επιστροφή των μαθητών Γυμνασίων και Α', Β' τάξης Λυκείων στα σχολεία, μετά την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για την εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19. 

O κ. Παπαδόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου και στις αίθουσες διδασκαλίας από τον Διευθυντή, Αντώνη Γεράνιο, διαπιστώνοντας την πλήρη εφαρμογή όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας που έχουν συστήσει το Υπουργείο Παιδείας και ο ΕΟΔΥ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, σημειώνοντας την σημασία που έχει, «να συνεχίσουμε όλοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, να προστατευόμαστε και να προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους, σε μία τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά».

«Η επιστροφή των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα σχολεία, αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στην προσπάθεια να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας. Έχει μεγάλη σημασία – και όχι μόνο εκπαιδευτική – να συνεχιστεί και να τελειώσει η σχολική χρονιά όπως ξεκίνησε, δηλαδή με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στις σχολικές τάξεις. Κατά την σημερινή μου επίσκεψη διαπίστωσα πως τα παιδιά ξέρουν καλύτερα από όλους μας τα μέτρα προστασίας και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένα. Επίσης, ότι οι εκπαιδευτικοί διατηρούν πολύ υψηλό ηθικό αλλά και μεγάλο ζήλο για να ολοκληρώσουν την σχολική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και αυτά είναι δύο συμπεράσματα που με κάνουν πολύ αισιόδοξο για τη συνέχεια. Η κοινωνία μας είναι αποφασισμένη να νικήσει τον κορωνοϊό και να μην του επιτρέψει να απειλεί τις ζωές και την καθημερινότητά μας» υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα παρακολουθεί στενά τη συνέχιση και ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, παρέχοντας κάθε αναγκαία συνδρομή όπου υπάρχει ανάγκη. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Αθηνών ο αντιεξουσιαστής από την Πάτρα ο οποίος είχε συλληφθεί προ ημερών με την κατηγορία της συμμετοχής του σε τρομοκρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι στην οδό Ιωνίας στην Πάτρα. Δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να βρεθεί πάνω στο καπό του ΙΧ. Τραυματίστ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
Image
Image

Search