Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξεκινούν από κοινού αυτοψίες δήμος και ΣΚΕΑΝΑ για τα τραπεζοκαθίσματα

Σε αυτοψία από κοινού, σε κάθε γειτονιά της Πάτρας, θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα  η δημοτική αρχή και το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ.

Μιλάμε ασφαλώς για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων και την παραχώρηση μεγαλύτερων  κοινόχρηστων χώρων στα μαγαζιά, έτσι να μπορέσουν να είναι βιώσιμα, με βάση τους όρους και τους κανόνες που ορίζει η αρμόδια επιτροπή των επιστημόνων.

Η αυτοψία θα ξεκινήσει όταν φτάσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας η αντίστοιχη ΚΥΑ στους δήμους που θα αναφέρεται με όλες τις λεπτομέρειες για το θέμα.

Μέχρι τώρα οι ρυθμίσεις που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή δείχνουν να είναι ευνοϊκές για τα μεγάλα καταστήματα που έχουν χώρους, ενώ αντίθετα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στα μικρά μαγαζιά για να δουλέψουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί για τις ρυθμίσεις αυτές πλέον δίνεται η δυνατότητα στα καταστήματα που έχουν χώρους να δουλέψουν, έστω και με το 70% ή το 80% της πληρότητας τους

Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις ιδιαιτερότητες της κάθε γειτονιάς της Πάτρας. Κι αυτό το σκοπό θα έχουν οι αυτοψίες που θα διενεργηθούν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, συνοδευόμενος από τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ.

Μέχρι ώρας η συνεργασία της εστίασης και της αρμόδιας αντιδημαρχίας είναι άριστη, ο δήμος δείχνει στην πράξη ότι θέλει να βοηθήσει και να διευκολύνει τα καταστήματα και αυτό φάνηκε μέσα από την συνάντηση που έγινε από τις δύο πλευρές το απόγευμα της Τετάρτης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search