Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Πάτρα ο Χρυσοχοΐδης - Στην κορυφή της ατζέντας το νεό Αστυνομικό Μέγαρο

Στην Πάτρα αναμένεται το προσεχές διάστημα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος θα έχει συσκέψεις με φορείς της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του σημείο αιχμής θα αποτελέσει η επιτάχυνση των διαδικασιών για το Αστυνομικό Μέγαρο. Την αναγγελία της επίσκεψής του έκανε ο ίδιος ο υπουργός, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με προέδρους των ΝΟ.ΔΕ της Ν.Δ από την ευρύτερη περιοχή στην οποία συμμετείχε από την Αχαΐα ο Ανδρέας Μαζαράκης. Ο πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Αχαΐας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, έθεσε στον υπουργό  και το ζήτημα μεταφοράς  από την ΕΛ.ΑΣ των ασθενών που χρήζουν περίθαλψης  στην ψυχιατρική κλινική, προτείνοντας την απαλλαγή από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Πηγή: gnomip.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκκληση για στήριξη του έργου των πυροσβεστών από τους πολίτες καθώς και για συστράτευση των πάντων ούτως ώστε «να προστατεύσουμε το χωριό μας, το σπίτι μας, το νησί μας ή την πόλη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε υπαίθριο βιωματικό σχολείο για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για τους επιβιώσαντες από καρκίνο αλλά και για κάθε άνθρωπο, μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Νότιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε γειτονιές της Πάτρας, μπροστά και στις ευρωεκλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε υπαίθριο βιωματικό σχολείο για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για τους επιβιώσαντες από καρκίνο αλλά και για κάθε άνθρωπο, μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Νότιο Πάρκο της Πάτρας. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε γειτονιές της Πάτρας, μπροστά και στις ευρωεκλογές, με σκοπό να φτ
Image
Image

Search