Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Είχαν βάλει στόχο το σπίτι ηλικιωμένου- Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

 

 

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, προχθές αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες διότι αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ηλικιωμένου άνδρα, χωρίς ωστόσο να προλάβουν να εισέλθουν στο εσωτερικό της, διότι έγιναν αντιληπτοί από περίοικους.

 

Σύλληψη ημεδαπού για έκτιση υπολοίπου ποινής

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας με την οποία διατάσσεται η σύλληψη του για έκτιση υπολοίπου ποινής πέντε ετών και εννέα μηνών, που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για υποθέσεις κλοπών.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπών για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης δράσης Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι εισήλθαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατέσσερις δικογραφίες για υπ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το enikos.gr μία 49χρονη σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της. Φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα άτομο συνελήφθη στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης κατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
Image
Image

Search