Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Α. Φούρας κατηγορεί την υπουργό Πολιτισμού ότι βρίσκεται στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων

Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την οποία κατηγορεί ότι βρίσκεται σε υπηρεσία σκοπιμοτήτων με αφορμή την στάση που κρατάει απέναντι στον ΧΥΤΑ της Πάτρας, έκανε ο Ανδρέας Φούρας. Αναλυτικά ο τέως Δήμαρχος Πατρέων αναφέρει τα εξής:

«Λίνα Μενδώνη…. πρόσωπο παντός καιρού, αυτό που κάποτε λέγαμε και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Με την Άννα Παναγιωταρέα στο πλευρό της καταφέρνει να  κολυμπάει δεξιά  και αριστερά, να γίνεται η  εξ  απορρήτων της Παπαζώη, του Πάγκαλου, του  Βενιζέλου, του Γερουλάνου, του Τζαβάρα, του Παναγιωτόπουλου, του Τασούλα, να κερδίζει την εύνοια του  Μητσοτάκη και γίνεται υπουργός Πολιτισμού.

Η αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα της και η πολιτική της διαδρομή φυσικά χεράκι, χεράκι με την κολλητή της Άννα, ελέγχοντας και καθοδηγώντας το δήθεν ανεξάρτητο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, δικαίως θα της έδιναν μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες. Από το 1996 μέχρι σήμερα 2020 ο πολιτισμός την υπηρετεί. Θα  αναρωτιέστε πως την θυμήθηκα σήμερα;

Μια πονεμένη ιστορία από τα παλιά. Το έτος 2009 έδωσε εντολή στο ΚΑΣ να μην επιτρέψει νέο κύτταρο στον ΧΥΤΑ της Πάτρας γιατί κάτι τέτοιο δημιουργούσε πρόβλημα, όπως διακήρυξε, στο γειτνιάζον Μυκηναϊκό νεκροταφείο της Πάτρας. Εμπόδισε με αυτόν τον τρόπο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων της Πάτρας.

Τώρα 11 χρόνια μετά δεν την ενοχλεί ο ΧΥΤΑ και φυσικά ο αρχαιολογικός χώρος δεν αποτελεί πια λόγο παρέμβασης του ΚΑΣ. Τώρα δεν ενοχλείται ούτε αυτή ούτε το ΚΑΣ από όσα ενοχλούσαν το 2009.

Μενδώνη τότε Μενδώνη τώρα στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
Image
Image

Search