Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To αστυνομικό δελτίο της ημέρας

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 1000 ευρώ για μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

 

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απόπειρα ληστείας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στη Ράχη Δυτικής Αχαΐας, επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, πλησίασαν υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. που κινούνταν με αυτοκίνητο και αποπειράθηκαν με την απειλή όπλου να της ανακόψουν την πορεία.

Η υπάλληλος διέφυγε των δύο δραστών, οι οποίοι την ακολούθησαν με την μοτοσικλέτα, μέχρι τα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας, όπου εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης     

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας διότι οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα και σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

 

--

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση “ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ” του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού με την Βάσω Γουλιελμάκη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργη Κοντοπόδη, έρχεται ξανά στην Πάτρα στο Θέατρο ACT τη . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου λειτουργούν καθημερινά με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-6μμ), το Σάββατο με ενιαίο-συνεχές ωράριο (8πμ-3μμ), και κάθ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για ληστεία, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, κλοπή, για παράβαση του νόμου για τα όπλα και για το – κατά π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευθεί η κοινή υπουργική απόφαση για τον Κοινωνικό Τουρισμό ο οποίος αποτελεί πρόγραμμα χρηματοδότησης διαμονής και ακτοπλοϊκής μετακίν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε υπαίθριο βιωματικό σχολείο για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για τους επιβιώσαντες από καρκίνο αλλά και για κάθε άνθρωπο, μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Νότιο Πάρκο της Πάτρας. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε γειτονιές της Πάτρας, μπροστά και στις ευρωεκλογές, με σκοπό να φτ
Image
Image

Search