Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δ. Ελλάδα- Κορωνοϊος : Τέσσερις ασθενείς με covid19 στο Νοσοκομείο του Ρίου

Μέχρι και χθες βράδυ, ένα άτομο νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο ΠΓΝΠ, αλλά σε σταθερή κατάσταση οι οποία δεν ενέπνεε ανησυχία. Αλλα τρία άτομα νοσηλεύονται επίσης χωρίς βαριά συμπτώματα. Τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης των επαφών των ατόμων αυτών θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες.

Ακόμα 36 τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν σε άτομα που έφτασαν από την Ιταλία στο λιμάνι της Πάτρας, βγήκαν αρνητικά όπως πληροφορείται το thebest.gr. Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ για τη λήψη δειγμάτων από επιβάτες που φτάνουν στον λιμένα της Πάτρας, είναι 24ωρη. O Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης τα 75 πρώτα δείγματα που ελήφθησαν και αναλύθηκαν από το λιμάνι της Πάτρας είναι όλα αρνητικά.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Εννέα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου COVID - 19, ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.519 (ημερήσια μεταβολή +0,3%), εκ των οποίων 54,8% είναι άνδρες.

Από τα εννέα κρούσματα, 7 κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Από το σύνολο των 3.519 κρουσμάτων, 816 (23,2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1.933 (54,9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 192 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι τα 76 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που είναι διασωληνωμένοι είναι 11 (54.5% άνδρες).

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οπο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε όλες τις συνοικίες κατασκευάζονται ή έχουν ήδη παραδοθεί οι λεγόμενοι πλακόστρωτοι δρόμοι μικρής όχλησης, όπου όμως δεν υπάρχουν πεζοδρόμια για τους πεζούς. Και αυτό τι σημαίνει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην απεργία της Ομοσπονδίας τους συμμετέχουν την Τετάρτη και οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Κύριο αίτημα είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου για το δικαστικό χάρτη και να μην καταργηθεί – συγχωνευ
Image
Image

Search