Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έσπασε την πόρτα καταστήματος φωτοτυπιών και συνελήφθη

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει με μεταλλική ράβδο, την κεντρική θύρα καταστήματος φωτοτυπιών, προξενώντας φθορές στην κλειδαριά και την κεντρική θύρα, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθη.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παρεμπόριο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να ασκεί εμπορική δραστηριότητα πλανόδιου πωλητή, διαθέτοντας προς πώληση (75) ζεύγη υαλοκαθαριστήρων αυτοκινήτων, στερούμενος σχετικής άδειας αρμόδιας αρχής.

 

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Σύλληψη αλλοδαπού που διώκονταν με ένταλμα σύλληψης 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κατούνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσπρωτίας για υπόθεση κλοπής.

 

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας και αναζητούνται δύο συνεργοί του, διότι διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης γυναίκας και εισήλθαν στο εσωτερικό της χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μια οικία που διέμενε άλλη ηλικιωμένη γυναίκα. Σημειώνεται ότι ο ένας από τους τρεις δράστες που αναζητείται αντιστάθηκε και απώθησε βίαια αστυνομικό για να αποφύγει την σύλληψη.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης δέκα μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση και τεσσάρων μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, χθες στον Πύργο και στα Κρέστενα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, δύο άτομα, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Tο 12άρι της Ελλάδας, στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision, θα ανακοινώσει φέτος η Έλενα Παπαρίζου. Αν και η πληροφορία ήταν γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες, τώρα επιβεβαιώθηκε κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias», παρέστη το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Δημοτικό Κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της  Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας, λαμβάνοντας υπόψη το καιρικό φαινόμενο της “Αφρικανικής σκόνης” που έχει κατακλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυνομ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση δέντρων σημειώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Ειδικότερα τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Ρίο, Ακταίο και Τριταία και στα σημεία κλήθηκε η Πυροσβεστική.
Image
Image

Search