Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Προσωρινό λουκέτο σε δύο καφετέριες της Ρήγα Φεραίου- Η αντίδραση του Αλ. Μάκκα

Προσωρινό λουκέτο σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, έβαλαν τα μικρά κλιμάκια που πραγματοποιούν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων του κορωνοϊού.

 

Τα κλιμάκια «σάρωσαν» το βράδυ της Παρασκευής τον πεζόδρομο και διαπίστωσαν μικρές υπερβάσεις ατόμων στα δύο μαγαζιά. Έτσι αποφάσισε το άμεσο κλείσιμό τους για 15 ημέρες.

 

Ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο καφετεριών, Αλέξη Μάκκας σε σχετική του ανάρτηση στην προσωπικού του σελίδα στο facebook αναφέρει τα εξής:

 

"Καφεδάκι στον αγαπημένο δρόμο ❤

 

Macao •We Love This Place• ❤

 

Καλημέρα το τελευταίο μάλλον για καλοκαίρι !!!! Και βλέπουμε !!!!

 

Και για να συμπληρώσω αυτή την ανάρτηση 11:30 το πρωί έμαθα από όργανο της τάξης ότι το μαγαζί για έλεγχο που έγινε χθες επρεπε να έχει κλείσει για 15 ημερες έχοντας υπέρ αριθμό 17 άτομα και μη πληρώντας τις αποστάσεις που ο νόμος υποδεικνύει !!!

 

Τρέχοντας λοιπόν κλείνουμε !!!!!

 

Λες και αυτό φέρνει τον φόβο για επιδημία !!!!

 

Τα αεροπλάνα γεμάτα κόσμο ,το άνοιγμα των συνόρων με ξένα περιστατικά απ όλο τον κόσμο , αυτό δεν είναι παράλογο με τα πάντα να ελέγχονται αλλά τελικά να την πληρώνει η εστίαση από τους γνωστούς-αγνώστους των υπηρεσιών που πλέον δεν έχουν κανένα όριο !!!!

 

Τα πανηγύρια με τους χιλιάδες κόσμου , τα ελεύθερα πάρτι σε παραλίες αλλά όλως τυχαίος οργανωμένα , τα club με τον συνωστισμό και τον χαμό και τα μπιτσομπαρα με τον έναν πάνω στον άλλο δεν δημιουργούν πρόβλημα!!!

 

Εκεί όλα είναι υπό έλεγχο !!!

 

Οι 17 πελάτες θα μας κολλήσουν όλους τον ιό !!!??????

 

Ευτυχισμένος λοιπόν ότι τα μέτρα λειτουργούν στο έπακρο και πεπεισμένος ότι όλα πάνε καλά σε αυτό το κράτος κλείνουμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο από αυτο που απειλείτε (από την πολυκοσμία του κέντρου )!!!! Χαχαχαχ???

 

Με 17 πελάτες και να προσθέσω οι δυο ήταν οι συνέταιροι χθες χαχαχα !!!???

 

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω !!! Αυτό που ξέρω είναι ότι τα πράγματα δείχνουν τον δρόμο τους για το χειμώνα που έρχεται !!!!

 

Καλή υπομονή σε όλους και καλά μυαλά !!!!

 

Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους όπου και οποίοι και αν είναι !!!!!

 

????????????"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο 33,2% στην εκτίμηση ψήφου κατέγραψε τη ΝΔ η Opinion Poll στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Action 24. Στη μέτρηση αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στο 15,1% . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει όλη την έκταση της Αττικής. Το πέπλο αφρικανικής σκόνης που «πνίγει» τον αττικό ουρανό δημιουργεί ένα απόκοσμο σκηνικό. Αυτό που είχε ήδη δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα από τις μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
Image
Image

Search