Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου - Τι καταγγέλλει Δημοτικός Σύμβουλος

Φόβο και ανησυχία προκαλεί η μαρτυρία του δημοτικού συμβούλου, προέδρου του ΝΑΟΚ και του ελαιουργικού σν/σμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Αντώνη Σοφιανού..

 

Ο κ. Σοφιανός καταγγέλει, πως σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου, νωρίς το μεσημέρι, ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου βαν, χωρίς πινακίδες, εθεάθη στη γειτονία του, όπου λίγο πιο έξω από το σπίτι του έπαιζε ένα μικρό αγόρι, στον οποίο επιτέθηκαν οι επιβαίνοντες του ύποπτου οχήματος, με σκοπό όπως αναφέρει να το απαγάγουν.

 

Το μικρό αγόρι πρόλαβε να ξεφύγει, τρέχοντας και φωνάζοντας, και μπήκε γρήγορα στην αυλή του σπιτιού του.

 

Ο κ. Σοφιανός εφιστά την προσοχή όλων των γονιών και των παιδιών που ζουν στο χωριό, αλλά και στις γύρω περιοχές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Πάτρα υποδέχθηκε την Πέμπτη, 25 Απριλίου, στο Δημαρχείο της, την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024» και τιμήθηκε από τον Δήμο Πατρέων σε ειδική εκδήλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν αύριο Παρασκευή (26.04.2024), από τις 10 το πρωί, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση το συνδικάτο τους. Το συνδικάτο καλεί τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως και την 1η Μαΐου του 2024 θα πρέπει οι εργοδότες να πληρώσουν το φετινό Δώρο Πάσχα στους μισθωτούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που αμείβονται με μισθό ή με ημερομίσθιο και . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα Χανιά ήταν η αιτία πτώσης μεγάλου δέντρου στο οδόστρωμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας. Η πτώση συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. αύριο, θα υπά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η εισήγηση του Πέτρου Ψωμά στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Έρχονται σήμερα προς ψήφιση νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το κέντρο της Πάτρας που θα αλλάξουν τη λειτουργία της πόλης ριζικά. Δυστυχώς θα γ
Image
Image

Search