Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυο θετικά κρούσματα στην Πάτρα σε κατ' οίκον νοσηλεία - Πως έχει η κατάσταση στην Αχαΐα

Δυο θετικά κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν χθες στην Πάτρα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Το ένα αφορά σε εργαζόμενο επιχείρησης στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών και το δεύτερο σε συμπολίτη. Και οι δυο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν και παραμένουν σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 70χρονος πατρινός και στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης η σύζυγός του.

Στα κέντρα μοριακού ελέγχου του πανεπιστημίου Πατρών και του νοσοκομείου του Ρίου εξετάστηκαν δεκάδες δείγματα τα οποία βρέθηκαν αρνητικά.

Συνολικά, στην Αχαΐα σύμφωνα με την 6η ΥΠΕ μέχρι χθες τα κρούσματα ανέρχονταν σε δέκα, εκ των οποίων τα δύο νοσηλεύονται στο ΠΓΝΠ και τα άλλα οκτώ βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και 50 χρόνια ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας. Μισό αιώνα δυναμικής πολιτικής παρουσίας του κόμματος, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 6,4%, στα 830 ευρώ μεικτά από την 1η Απριλίου αναμένεται να συμπαρασύρει 16 επιδόματα της ΔΥΠΑ. Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα συμπαρασύρει, α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα επιστρέψει στο σπίτι της, δίπλα στα παιδιά της, είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τη απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή της. Το α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ζημιές σε υποδομές προκλήθηκαν στην Ζαχάρω, από τον σεισμό 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις Στροφάδες, το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από την ισχυρή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search