Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ένα ακόμη βήμα για το παραλιακό μέτωπο

Ένα ακόμα βήμα μπροστά για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας που αφορά στην μελέτη του παραλιακού μετώπου της πόλης έκτασης 330 στρεμμάτων, και ειδικότερα του τμήματος αυτού που ορίζεται από το ανάντη πεζοδρόμιο των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου –Όθωνος Αμαλίας– Ακτής Δυμαίων έως τις προβολές των οδών Π. Κανελλοπούλου και Ε. Βενιζέλου, και επί πλέον του τμήματος που ορίζεται δυτικά της οδού Αώου έως την ακτογραμμή και μεταξύ των οδών Τερψιθέας και Π. Κανελλοπούλου, που προκηρύχθηκε από τον Δήμο Πατρέων στις 25 Μαΐου 2020 μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων (συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης), με την οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα:

*Ο χαρακτηρισμός του έργου ως «αξιόλογο τεχνικό έργο»

*Η διενέργεια Ανοικτού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού μιας κατηγορίας μελετών και δύο σταδίων– κλιμακωτό

*Η κατάρτιση των όρων της διακήρυξης για τη διενέργεια Ανοικτού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού μιας κατηγορίας μελετών και δύο σταδίων– κλιμακωτό, με απονομή βραβείων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρία άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες για εμπρησμό, από τα οποία ένα θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (29/4), αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις ευρωεκλογές και στις ψήφους της ακροδεξιάς αλλά και στα έργα υποδομής στο εθνικό οδικό δίκτυο, στα έργα υποκατάστασης στη Θεσσαλία στην αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας μέσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search