Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρίτσαινα: 67 δενδρύλια "ξήλωσαν" οι αστυνομικοί

Εντοπίστηκε, χθες το μεσημέρι, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε χωριό της Ανδρίτσαινας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρίτσαινας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική έκταση οργανωμένη φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από (67) δενδρύλλια,  βρισκόμενα σε πλήρη ανάπτυξη, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε τα (2,5) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Τα δενδρύλλια ήταν φυτεμένα σε ελικοειδή μορφή, ανάμεσα σε θάμνους και σε δέντρα, που τους παρείχαν φυσική κάλυψη και σε απόσταση (150) μέτρων περίπου, από την οικία του.

Επιπλέον, για το πότισμα των φυτών, ο δράστης χρησιμοποιούσε πλαστικό αγωγό άρδευσης συνδεδεμένο με μοτέρ, του οποίου η ηλεκτροδότηση επιτυγχανόταν μέσω καλωδίου συνδεδεμένο με ηλεκτρολογικό πίνακα της οικίας του.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, στο χώρο της φυτείας, καθώς και στην οικία και σε αποθήκη του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν  γεωργικά εργαλεία (ποτιστήρι, αξίνα, δοχεία λίπανσης φυτών), καθώς και (41) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος, το οποίο θα αποκόμιζε από την παράνομη δράση του, ανέρχεται περίπου στις (100.000) ευρώ.

Την προανάκριση  και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

της Ουρανίας Πάλμου, Διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού - MCS στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, αντιπροέδρου ΤΕΕ ΤΔΕ Η συζήτηση που έγινε για την κατασκευή μαρίνας «Mega  Yacht » στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε γνωστό σούπερ μάρκετ, στην Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ακρωτηριάστηκε πιθανόν από τροχό κοπής τυριών, το δάχ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ρεάλ αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν σε θέση άμυνας για να συγκρατήσει τους φορμαρισμένους . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάνουελ Νόιερ κράτησε το μηδέν απέναντι στην Άρσεναλ και βοήθησε στην πρόκριση της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, πανηγυρίζοντας κι ένα ατομικό ρεκόρ. Ο Γερμανός τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην συνεδρίασή του την Πέμπτη 11 Απριλίου συζήτησε για τις συνθήκες που δημιουργούνται τόσο στην Δυτική Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη χώρα με βάση πολύ σημαντικές μελέτες τοπικών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θέματα που άπτονται της συνεργασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν,σε κλίμα συνεργασίας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη και εκπροσώπων των Δασαρχείων της Αχαΐας.  Ο ισχ
Image
Image

Search