Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λαϊκές αγορές: Αποστάσεις και μάσκες επιβάλλονται

Ο Δήμος Πατρέων, συνεχίζει τις προσπάθειές του, όπως έκανε από την πρώτο διάστημα εκδήλωσης της πανδημίας, για να μην έχουμε διασπορά του κορωνοϊού μέσω των λαϊκών αγορών.

H Δημοτική Αρχή πήρε σειρά μέτρων, προς αυτή την κατεύθυνση. Σήμερα, που η κατάσταση είναι επίσης σοβαρή, από την Αντιδημαρχία  Διοίκησης  και Οικονομικών, τονίζεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 3 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό, ελεύθερο δηλαδή από κάθε είδους αντικείμενα, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές.

 

Παρακαλούμε, τόσο το προσωπικό των πωλητών, όσο και τους καταναλωτές για την πιστή εφαρμογή των κανόνων αυτών. 

 

Η συμβολή του καθενός έχει μεγάλη σημασία για το τελικό αποτέλεσμα που είναι:

-Η προστασία της υγείας των πολιτών και  επαγγελματιών

-Η συνέχιση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

 

Παράλληλα καλούμε για μια ακόμα φορά τον Πατραϊκό λαό σε όλες τις αναγκαίες δραστηριότητές του να εφαρμόζει αυτή την κρίσιμη περίοδο τα ατομικά και συλλογικά μέτρα προστασίας που όλοι γνωρίζουμε.

 

 

Απευθύνουμε επίσης έκκληση σε καταναλωτικό κοινό και παραγωγούς - πωλητές:

-Να προσέχετε τον συνωστισμό σε κάθε πάγκο.

-Προστατεύστε την υγεία σας καθώς και των επαγγελματιών πίσω από τον κάθε πάγκο που μας παρέχουν αυτές τις κρίσιμες ώρες τρόφιμα και φρέσκα προϊόντα σε προσιτές τιμές.

-Η παραμονή σε κάθε πάγκο να είναι η ελάχιστη δυνατή. Προμηθευόμαστε τα απαραίτητα τρόφιμα και οπωρολαχανικά και άμεσα αποχωρούμε.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
Image
Image

Search