Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Γρηγόρη Μπαράκου-«Βροχή» τα συλλυπητήρια μηνύματα

 

Στις 11.00 στην Παντάνασσα,  συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα αποχαιρετήσουν τον Γρηγόρη Μπαράκο που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας προκάλεσε η είδηση για τον θάνατο του Γρηγόρη Μπαράκου.

Ο διευθυντής  του ΕΚΑΒ Πάτρας, έδινε "μάχη" , ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

Ο Γρηγόρης Μπαράκος έδινε αγώνες επί χρόνια για τον εκσυγχρονισμό του ΕΚΑΒ.

ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

 O Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος, εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών του Σώματος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Γρηγόρη Μπαράκου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας ενεργός και δραστήριος πολίτης, αφοσιωμένος στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στον χώρο της Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ υπηρέτησε και τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Αχαΐας.

Η απώλεια ανθρώπων με αναγνωρισμένη πορεία στον δημόσιο χώρο, συνιστά πάντοτε ένα ισχυρό πλήγμα για το σύνολο της κοινωνίας.

 

Συλλυπητήρια από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του πρώην Διευθυντή του ΕΚΑΒ, πρώην Αντινομάρχη Υγείας Πρόνοιας και επί σειρά ετών νομαρχιακού συμβούλου Γρηγόρη Μπαράκου.

Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.  

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Χάσαμε το Γρηγόρη Μπαράκο, έναν πραγματικό φίλο και συναγωνιστή. Έναν Δημοκράτη και συνεπή πολιτικό, με τον οποίο είχαμε κοινή αφετηρία στην Αυτοδιοίκηση με την εκλογή μας στο πρώτο αιρετό Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Ο Γρηγόρης υπηρέτησε με πάθος και πείσμα την Κοινωνία από όποια θέση ευθύνης ανέλαβε. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας υπηρετώντας τον Άνθρωπο και την αξία της Προσφοράς.

Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Χρύσα και τα παιδιά του.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε.

 

«Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Γρηγόρη Μπαράκου »

 

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν. Μυλωνάς εκφράζει την βαθιά θλίψη του και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γρηγόρη Μπαράκου που υπηρέτησε επί σειρά ετών ως διευθυντής στο ΕΚΑΒ Πάτρας και ως νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης Υγείας και Πρόνοιας Αχαΐας.

 

 

«Συμμετέχω με θλίψη στο πένθος της οικογένειας του Γρηγόρη Μπαράκου, πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στην Δημόσια Υγεία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρει ο κ. Μυλωνάς.

 

Ο Μαρίνος Σκανδάμης για την απώλεια του Γρηγόρη Μπαράκου
 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μαρίνος Σκανδάμης δήλωσε για την απώλεια του Γρηγόρη Μπαράκου: "Έφυγε από κοντά μας ένας άξιος άνθρωπος, ένας γνήσιος μαχητής της δημοκρατίας, ένας πραγματικός υπερασπιστής της υγείας και του δημόσιου συμφέροντος. Η επιστημονική, πολιτική και αυτοδιοικητική του διαδρομή κόσμησαν την Αχαία, η οποία από σήμερα είναι φτωχότερη. Το ηθικό του παράδειγμα θα είναι πάντα ανεξίτηλο. Καλή δύναμη στην οικογένειά σου. Καλό σου ταξίδι"

«Συλλυπητήρια  επιστολή του ΚΥ Κάτω Αχαΐας »

         Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την αναγγελία θανάτου του συναδέλφου
,τέως διευθυντή ΕΚΑΒ και με πλείστους άλλους τίτλους κοινωνικής
προσφοράς, Γρηγόρη Μπαράκου. Ο συνάδελφος Γρηγόρης αφιέρωσε μεγάλο
κομμάτι της ζωής του στη λειτουργία του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας με απτά και
ευεργετικά αποτελέσματα όσον αφορά στη δημόσια υγεία και ιδίως στην
περιοχή μας.
         Δικό του έργο υπήρξε η δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στην Κάτω Αχαΐα.
Ο σταθμός αυτός ,σε συνεργασία με το Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας , συνέβαλε στη
νοσηλεία και διάσωση  εκατοντάδων ανθρώπων.
        Ο Γρηγόρης Μπαράκος ήταν παρών σε οτιδήποτε του ζητήθηκε με
συναδελφικό πνεύμα και πραγματικά ανθρώπινη ευαισθησία. Το παράδειγμά
του ήταν υπόδειγμα αυθεντικού δημόσιου λειτουργού.
        Συλλυπούμαστε τους συγγενείς και συμμετέχουμε στο βαρύ  τους
πένθος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υπο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις θα ταξιδέψει για ακόμη μια χρονιά το Άγιο Φως από την Αθήνα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, το απόγευμα του Μεγάλου Σαβ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέβαιος ότι οι συγγενείς του δολοφονήθηκαν από κάποιον που μπήκε στο σπίτι τους για να τους ληστέψει εμφανίζεται μιλώντας στο newsit.gr ο ξάδελφος του 84χρονου Έλληνα που μαζί με τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. Ανάσταση. Λέξεις,
Image
Image

Search