Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Eμπορικός Σύλλογος: Διάψευση ελπίδων οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Τα μέτρα για την Οικονομία που εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ

 

Ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκε μῦν

 

 

Την στιγμή που όλες οι έρευνες και όλα τα στοιχεία της αγοράς αποτυπώνουν :

 

• Την δραματική θέση στην οποία έχει περιέλθει το σύνολο σχεδόν της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην χώρα. 

• Την συσσώρευση νέων χρεών στις ήδη καταπονημένες από την μακροχρόνια κρίση επιχειρήσεις.

• Την εφιαλτική προοπτική  νέων λουκέτων και έξαρσης της ανεργίας με όλες τις καταστρεπτικές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία

 

 Ελπίζαμε ότι έστω και καθυστερημένα η κυβέρνηση θα υιοθετούσε μέρος των προτάσεων του συλλόγου μας και του συνόλου των συνδικαλιστικών μας φορέων για μέτρα ουσιαστικής στήριξης των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν τον κορμό της εθνικής οικονομίας και τον μεγαλύτερο εργοδότη.

Οι ελπίδες μας διαψεύστηκαν δυστυχώς για μια ακόμη φορά.

Από το στόμα του Πρωθυπουργού ακούσαμε μεγάλα λόγια για αυτοπεποίθηση αλλά σε επίπεδο μέτρων εξαγγέλθηκαν μισές ασπιρίνες για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Ακόμη και το μέτρο της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3% είναι πολύ λίγο (θα μειώσει αντίστοιχα και τις συνταξιοδοτικές αποδοχές) και η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης αφορά εισοδήματα από 12.000 και άνω.

 

Οι παραπάνω εξελίξεις κάνουν ακόμη πιο επίκαιρο το κάλεσμα του Συλλόγου μας από την 1/9/2020 για συστράτευση και κοινή δράση και διεκδίκηση των αναγκαίων για την επιβίωσή μας μέτρων όλων των τοπικών και περιφερειακών συλλόγων και φορέων.

 

Επισυνάπτουμε την ανακοίνωσή μας της 1/9/2020 για τα αναγκαία μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων. 

 

Εκ του Συλλόγου

 

  

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριανταεξάχρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Φλώρινα για τηλεφωνικές απάτες, ενώ αναζητούνται συνεργοί του. Συγκεκριμένα ο 36χρονος κατά το διάστημα από 20-04-2024 έως 26 . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτρα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου, «Αττικόν», όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν με το οποίο γ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση σχετικά με τη διάρρηξη που έγινε στο Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα στο γραφείο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εκλογών.  Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου από το Γρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Φωτεινό Αστέρι ενόψει Πάσχα, καλεί όλους να στηρίξουν τη προσπάθειασυλλογής τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, δωροεπιταγές s/m για τιςοικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τα στοιχειώδη για τα πα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή στην Πάτρα: "Family Day" Έρχεται η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα  Ζαχαράκη Σοφία "Family Day" Μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια!  Ο Ελληνικός Ερυθρός Πάτρας, έχει αναλ
Image
Image

Search