Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε δικυκλιστή στη συμβολή των οδών Νοταρά και Αμερικής

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Νοταρά και Αμερικής στην Πάτρα. ΙΧ παρέσυρε και τίναξε “στον αέρα” οδηγό δικύκλου, περίπου 50 ετών, ο οποίος βρέθηκε… σχεδόν κάτω από τις μπροστινές ρόδες του οχήματος. Το ατύχημα σημειώθηκε μπροστά από τα Lidl λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Περαστικοί έσπευσαν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στον τραυματία ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως κ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τη θλίψη του για την εκδημία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Φοίβου Ιωαννίδη. Ο Πρόεδρος της Βου . . .
LIFE STYLE

Xωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa. H Iσπανίδα τενίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Έλληνα πρωταθλητή το απόγευμα της Κυριακ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης ζήτησε και έλαβε η 49χρονη, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα της, το Μεγάλο Σάββατο (4/5) στη Σάμο. Η γυναίκα παρου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως καταγράφηκαν στην Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
Image
Image

Search