Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες  στη Δυτική Ελλάδα

Στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή) θα βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όπως αποτυπώνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα Τετάρτη στη Δυτική Ελλάδα είναι υψηλός  ο κίνδυνος πτρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς  της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για αύριο, Πέμπτη 17.09.2020, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε: Ήπειρο, Δυτ. Στ. Ελλάδα, Δυτ. Πελοπόννησο, Έβρο, Σαμοθράκη, Λήμνο & νησιά Ιονίου 

Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας, οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν εργασίες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένου τσιγάρου, καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, χρήση μηχανημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σπινθήρα, χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά.. 

Ιδιαίτερα συνιστάται η προσοχή στους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους για την αποφυγή ενεργειών πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια οφειλόμενη σε εργασίες στην ύπαιθρο.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά την αντιπυρική περίοδο απαγορεύεται η χρήση πυρός στην ύπαιθρο για διαφόρους λόγους καθώς και η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών χωρίς απαιτούμενη άδεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθυστέρηση υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Άγγλοι υπήρξε φίλος των γηπεδούχων που έπαθε καρδια . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Die hard! Unbreakable! Πείτε το όπως θέλετε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε τεράστια αποθέματα ενέργειας, ψυχής και χαρακτήρα, άλωσε το Βελιγράδι στο Game 4 με 95-88 (είχε τον χαρακτή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, «χαλώντας» τα σχέδια των εκδρομέων για μια ανοιξιάτικη Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα.  Ειδικότερα, ο βροχερός που ξεκίνησε απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search