Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράδοση υλικού στο ΑΤ Κάτω Αχαΐας

Το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας επισκέφθηκαν την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Πρόεδρος του Περιφερειακό Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Τάκης Παπαδόπουλος για την ενίσχυση του τμήματος  με την παράδοση μέσων ατομικής προστασίας. Το υλικό παρέλαβε ο Διευθυντής του Τμήματος Χρήστος Λαμπρόπουλος .

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε σχετικά: «Ενισχύουμε τη δράση της αστυνομίας στην Κάτω Αχαΐα, προσφέροντας μέσα ατομικής προστασίας. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του τμήματος και την μεγάλη περιοχή που εξυπηρετεί, καθώς και τον ρόλο που διαδραματίζει στη διατήρηση της έννομης τάξης στην πόλη της Κάτω Αχαΐας. Στόχος μας είναι να παραμείνει ασφαλές το προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, διαφυλάσσοντας τη ζωή και την περιουσία των κατοίκων της Αχαΐας».              

                                                                                                                         

 Αξίζει να αναφέρουμε και όπως μέσα απο ρεπορτάζ έχει αναδείξει το achaianews.gr πώς η "μάχη" του Α.Τ. Δυτικής Αχαΐας για την τήρηση των μέτρων στην περιοχή είναι τιτάνια από τους αστυνομικούς τους τελευταίους μήνες. Έχουν γίνει χιλιάδες έλεγχοι και έχουν αποδοθεί δεκάδες πρόστιμα. Μάλιστα πριν απο λίγες ημέρες από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους και διαπίστωσαν πώς οι δυο άνδρες είχαν διοργανώσει κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους), στους οποίους συμμετείχαν προσκεκλημένοι, ο αριθμός των οποίων υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο, τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών. Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας βεβαιώθηκαν στους δυο άνδρες διοικητικά πρόστιμα, ύψους (13.800) και (16.200) ευρώ αντίστοιχα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε απεργειακό κλοιό θα βρίσκεται σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, η χώρα λόγω της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Απεργία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ενώ η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στο Movistar και επεσήμανε για την ισοπαλία 2-2 της Ρεάλ με την Μπάγερν και το πώς οι Μαδριλένοι γλίτωσαν την ήττα έπειτα από την ανατροπή των Βαυαρών. "Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ευρωπαϊκό clasico βρήκε Μπάγερν και Ρεάλ ισόπαλες 2-2 στο Μόναχο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, χάρη στις προσπάθειες του Τζάε-Μιν Κιμ και του Βινίσιους. Ο πρώτο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από δύο εκπληκτικά δυναμικές μάχες στο Παλάου Μπλαουγκράνα, Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα έδωσαν ακόμα μία το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
Image
Image

Search