Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Τσιγκρή με τον Πρύτανη της Πάτρας - Του ζήτησε την ενίσχυση του ΑΤΕΙ Αιγίου

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της νέας πρυτανικής αρχής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής συναντήθηκε τον πρύτανη Χρήστο Μπούρα. Ο Αχαιός βουλευτής έθεσα στον νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, το ζήτημα της ενίσχυσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αιγίου και την αναβάθμιση και επέκταση του Τεχνολογικού Ιδρύματος της Αιγιάλειας με νέες ειδικότητες και γνωστικά αντικείμενα. 

Ο Άγγελος Τσιγκρής ενημερώθηκε από την νέα πρυτανική αρχή για τις προετοιμασίες ενόψει της δύσκολης φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς εξαιτίας της πανδημίας καθώς και για τα προβλήματα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πατρών, με βασικότερο την ανάγκη ενίσχυσης του διδακτικού και του ερευνητικού προσωπικού. 

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις 16.7.2020 είχε καταθέσει ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τη στελέχωση του Πανεπιστημίου Πατρών με διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό (αριθμός πρωτοκόλλου: 8294/16.7.2020). 

 

 

 

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσιγκρής ρωτούσε την Υπουργό Νίκη Κεραμέως: α) σε ποιες ενέργειες θα προβεί για τη στελέχωση του Πανεπιστημίου Πατρών με διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό και β) ποιο είναι το σχετικό χρονοδιάγραμμα. 

 

 

 

Ο Αχαιός βουλευτής δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα του Πανεπιστημίου στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να δρομολογηθεί η άμεση λύση τους._

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search