Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Βούλιαξε» η Ναύπακτος από την καταιγίδα

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στη Ναύπακτο από την έντονη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή.

 

Στο κέντρο της πόλης πλημμύρισε η οδός Καλυδώνος και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που άντλησε τα νερά από τον δρόμο.

 

Σοβαρά προβλήματα από την ισχυρή μεσημεριανή βροχόπτωση και σε Χάλκεια, Γαβρολίμνη και Τρίκορφο, που δέχτηκαν μεγάλες ποσότητες βροχής με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα.

 

Πλημμυρισμένα σπίτια και περιουσίες, χωράφια με καλλιέργειες ,ενώ σε μια περίπτωση τρία άτομα αποκλείστηκαν μέσα στο σπίτι τους από το ύψος των νερών

 

Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στα ρέματα της περιοχής αλλά και στα καμένα ακριβώς πάνω από την τ.κ.Τρικόρφου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Χάλκειας Σπ.Τραχίλη.

 

Μηχανήματα έργου του δήμου και δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται         Ομαδική εικαστική έκθεση «Όσο πατάει η γάτα…»                            Διάρκεια έκθεσης: εως 2 Απριλίου   Τρίτη                 Έκθεση βιβλίου με θέμα «γάτε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηταν μια κρύα μέρα του περασμένου Δεκεμβρίου όταν ο επιχειρηματίας και επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στο Μπαχρέιν Ηλίας Φέρτης έλαβε μια ειδοποίηση από το Auction.net, το οποίο χρη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την περίοδο 19 έως 22 Μαρτίου, θα καταβληθούν 90.223.745 ευρώ σε 96.786 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο καύσωνας που πλήττει τη Λατινική Αμερική από τις αρχές του έτους έφτασε σε επίπεδα-ρεκόρ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας η αισθητή θερμοκρασία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search