Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Tι υποστηρίζει η ΔΕΥΑΠ για το νερό στο Ανω Καστρίτσι

Στις 7.50 το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα με πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα, στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΠ υπήρξε μια κλήση από το Άνω Καστρίτσι ότι το νερό έχει παρουσιάσει θολότητα. Σε λιγότερο από μία ώρα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του συστήματος της ΔΕΥΑΠ και συγκεκριμένα στις 8.39 μ.μ., συνεργείο της ΔΕΥΑΠ έκλεισε την δικλείδα της υδρομάστευσης που είχε παρουσιάσει θολότητα λόγω των υπερβολικά έντονων βροχοπτώσεων. Την επόμενη μέρα, στις 29 του μήνα, σταδιακά η ΔΕΥΑΠ, ενεργοποίησε τον αγωγό της συγκεκριμένης υδρομάστευσης κάνοντας πλύσεις στον θάλαμο της δεξαμενής τον οποίο τροφοδοτούσε. Όχι μόνο στο Άνω Καστρίτσι αλλά και σε πηγές άλλων περιοχών μπορεί να συμβεί να παρουσιαστεί θολότητα σε περιπτώσεις τόσο έντονων καιρικών φαινομένων.   Το συνεργείο που επενέβη εξακρίβωσε ότι η θολότητα προερχόταν από μια από τις κλειστές υδρομαστεύσεις την οποία και απομόνωσε.  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα λόγω άρνησης των νοσηλευτών δεν πραγματοποιούνται απογευματινά χειρουργεία, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του «achaianews.gr», ο πρόεδρος των εργαζομέν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε κοινό αγώνα για μόνιμες προσλήψεις καλεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης του πρώην συμβασιούχους των κοινωφελή προγραμμάτων της Πάτρας, ο οποίος μιλώντας στο «achaianews.gr» . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search