Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί τεστ στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας

Νεότερο : Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει φτάσει στα δικαστήρια της Πάτρας και προχωρά σε τέστ σε δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους.

Προηγούμενη Ανάρτηση: Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της Δικαιοσύνης στην Πάτρα η επαναλειτουργία των Δικαστηρίων, μετά το διήμερο "λουκέτο" λόγω κρούσματος κορονοϊού σε δικηγόρο.

Το γεγονός πως δεν έχει γίνει κανένα τεστ απο τον ΕΟΔΥ σε όσους ήλθαν σε επαφή μαζί του και δεν υπήρξε ιχνηλάτηση του κρούσματος, παρά μόνο στους οικείους του και στους συνεργάτες του και μάλιστα κατόπιν έντονων πιέσεων για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλοι στο χώρο των Δικαστηρίων που νοσούν και είναι ενδεχομένως ασυμπτωματικοί. 

Οπως υπογράμμιζαν δικηγόροι, ο συνάδελφός τους, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα ερχόμενος σε επαφή καθημερινά με δεκάδες άτομα, εργαζόμενους στα δικαστήρια , αλλά και δικαστές.

Ωστόσο, ο ΕΟΔΥ φαίνεται πως δεν έχει στις προτεραιότητές του την ιχνηλάτηση επαφών και πέραν της τυπικής απολύμανσης που έγινε στο κτίριο δεν λήφθηκε κανένα άλλο μέτρο.

Μάλιστα σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θάνος Ζούπας σημείωσε την ανάγκη να ελεγχθούν, μέσω τεστ, όλοι οι εμπλεκόμενοι στον χώρο της Δικαιοσύνης, ώστε να αποφευχθεί διασπορά του ιού.

Πάντως μετά από πιέσεις του κ. Ζούπα προς τη διοίκηση του ΕΟΔΥ αύριο και ενώ θα είναι σε λειτουργία τα Δικαστήρια, κλιμάκιο θα μεταβεί στο χώρο για να κάνει περιορισμένο αριθμό τεστ  στο πλαίσιο ιχνηλάτησης!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε κοινό αγώνα για μόνιμες προσλήψεις καλεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης του πρώην συμβασιούχους των κοινωφελή προγραμμάτων της Πάτρας, ο οποίος μιλώντας στο «achaianews.gr» . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεμάτοι με ξερά χόρτα και κλαδιά που δημότες κλαδεύουν από τις αυλές και τους κήπους τους τα περιβόλια τους, έχουν γεμίσει τα σημεία περιμετρικά των κάδων, ακόμα και δίπλα από παιδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search