Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο κορωνοϊός ανέβαλε γάμο στο παρά πέντε... λόγω κορωνοϊού

Ένας γάμος στην Πάτρα ακυρώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε εξαιτίας θετικού κρούσματος κορωνοϊού.

Ο γάμος ήταν να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο σε ναό της Πάτρας, όμως αναβλήθηκε, καθώς η αδελφή της νύφης εντοπίστηκε θετική σε τεστ που έγινε λίγες μέρες πριν από τη γαμήλια εκδήλωση.

Η αδελφή της νύφης είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα που εργαζόταν μέχρι πρότινος στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Πριν από λίγο καιρό κατόρθωσε και πήρε μετάθεση σε ένα από τα δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας.

Έχοντας ετοιμάσει τα χαρτιά της για το γραφειοκρατικό του όλου θέματος, πήγε σε δημόσια υπηρεσία της περιοχής για να ολοκληρώσει την μετάθεση.

Πριν από μερικές ώρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dete.gr στο πλαίσιο του μοριακού τεστ που γίνεται σε όλους τους υγειονομικούς προτού ξεκινήσουν εργασία, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊο .

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τόσο στην οικογένεια της, όσο και στους αρεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού (είχαν έρθει μάλιστα και από άλλα μέρη, εκτός Πατρών) που ήταν να παντρευτεί και ετοιμαζόταν για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Ο γάμος αναβλήθηκε και είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα γίνει, ενώ έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση των επαφών των στενών συγγενικών προσώπων της νοσηλεύτριας, αλλά και του γαμπρού που είναι να παντρευτεί την αδελφή της, καθώς είχαν ξεκινήσει τα προεόρτια, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Είναι άγνωστο μέχρι ώρας αν η κοπέλα κόλλησε τον κορωνοϊο ερχόμενη από την Ζάκυνθο ή στη δημόσια υπηρεσία που είχε ένα κρούσμα, την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία είχε περάσει εκείνη για να κάνει γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Τουλάχιστον το κρούσμα εντοπίστηκε στο παρά πέντε πριν τον γάμο. Σκεφτείτε να γινόταν ο γάμος και οι εμπλεκόμενοι να το μάθαιναν μετά. Θα ήταν σίγουρα μια νέα εστία για την περιοχή μας, με το σενάριο των μαζικών κρουσμάτων αρκετά πιθανό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησαν στην Πάτρα τα πρατράγουδα από "επισκέπτες" που δεν ήρθαν για διασκέδαση αλλά ίσως για να γεμίσουν τη τσέπη τους, ή ακόμα και για αν ζητιανέψουν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  Μία ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και κατοχή της μαρτυρικής Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
Image
Image

Search