Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θύμα χάκερς η αντιδήμαρχος Αναστασία Τογιοπούλου

Θύμα επιτήδειων του διαδικτύου έπεσε η αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων Αναστασία Τογιοπούλου. Οι χάκερς χρησιμοποιούν το όνομά της για να στείλουν ύποπτα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που προφανώς περιέχουν ιούς.

 

Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια η αντιδήμαρχος, γράφοντας στη σελίδα της στο Facebook, τα εξής: «Προσοχή με τον παραπάνω τρόπο εμφανίζεται το όνομα μου σε μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που δεν έχουν αποσταλεί από εμέ και ζητούν να ανοιγεί έγγραφο που απαιτεί εγκατάσταση προγράμματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από 12 ευρώ εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει η πώληση του αρνιού και του κατσικιού στα κρεοπωλεία της Πάτρας, όταν οι κτηνοτρόφοι αναμένεται να τα πωλήσουν γύρω στα 8 με 8,5 ευρώ, διαφορ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Πάτρα στις 25 Απριλίου του 2024, στο ταξίδι της προς το Παρίσι για την 33η Ολυμπιάδα. Κατά τη διέλευσή της, θα σταθεί τιμητικά στο σπίτι που γε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων ενημερώνει τους δημότες ότι σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, ημέρα της υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα, θα υπάρξουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από την Αστυ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ένωση Διαπραγματευτών Ελλάδας εξελέγη για πρώτη φορά η Πατρινή αντιστράτηγος ε.α., πολιτευτής της ΝΔ Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή της στο facebook. Η ίδια ευχαρίστησε α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
Image
Image

Search