Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Παρέμβαση Μαρλαφέκα σε Άδωνι Γεωργιάδη

Παράταση μέχρι το τέλος του 2020 για τη λήξη των προτάσεων ένταξης των επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

 

Ειδικότερα, επισημαίνει πως είναι αναγκαία η παράταση της τρέχουσας πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ένταξης των επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο καθώς «την ίδια περίοδο είναι σε εξέλιξη υποβολές για άλλα προγράμματα, σε πολλές Περιφέρειες όπως π.χ. πρόγραμμα για την μεταποίηση στην Δυτική Ελλάδα.

 

Και παράλληλα είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19 στο οποίο θα κάνουν αιτήσεις πλήθος επιχειρήσεων. Από τον Ιούλιο 2020, που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη πρόσκληση, λόγω κυρίως του καλοκαιριού, αλλά και των προβλημάτων που έχουν παρουσιασθεί στην αγορά από την υγειονομική κρίση, έχει προκληθεί ένας σημαντικός συνωστισμός από ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για υποβολή επενδυτικών προγραμμάτων στον αναπτυξιακό νόμο, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ολοκλήρωσης της προετοιμασίας και υποβολής των προτάσεών τους.

 

Στο πλαίσι αυτό, παρακαλούμε να εξετάσετε αίτημα του φορέα μας για παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προτάσεων έως την 31/12/2020».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search