Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Κρούσμα σε δασκάλα του Δημοτικού Βελιτσών- Απολυμάνσεις σε δύο σχολεία

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Βελιτσών της Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά το τμήμα που δίδασκε η γυναίκα μπαίνει σε καραντίνα, ενώ ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα σε απολύμανση όλων των χώρων του Σχολείου.

Απολύμανση θα γίνει και στο Δημοτικό Σχολείο Μιχοΐου καθώς και στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βελιτσών. 

O δήμος δυτικής Αχαΐας ενημερώνει τα εξής:

"Πριν από λίγο ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπυρίδων Μυλωνάς ενημερώθηκε από την Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Βελιτσών ότι διαγνώστηκε θετική στον covid-19 δασκάλα που διδάσκει στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η αντίδραση του Δημάρχου υπήρξε ΑΜΕΣΗ και δόθηκε εντολή στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο, για την ΑΜΕΣΗ διενέργεια απολύμανσης στο σχολείο.

Επομένως αύριο το πρωί εξειδικευμένο συνεργείο θα πραγματοποιήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βελιτσών.

Επίσης απολύμανση θα γίνει και στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βελιτσών λόγω του ότι την χρησιμοποίησαν οι μαθητές του σχολείου.

Τέλος απολύμανση θα γίνει και στο Δημοτικό Σχολείο Μιχο’ί’ου δεδομένου ότι το εκπαιδευτικό προσωπικό του εν λόγω σχολείου συνταξίδευε με την δασκάλα που προσβλήθηκε.

Επιπρόσθετα ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το τμήμα που διδάσκει η εκπαιδευτικός θα τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών με αναστολή των μαθημάτων για το διάστημα αυτό.

Σημειώνεται ότι η τελευταία ημέρα παρουσίας της δασκάλας στο σχολείο ήταν η Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Για κάθε άλλη εξέλιξη θα υπάρξει από τον Δήμο σχετικό δελτίο τύπου."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search