Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 13ο κρούσμα στον νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα

Ακόμα ένα κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας σε εργαζόμενο. Η ανησυχία είναι έντονη στο προσωπικό βλέποντας τα κρούσματα στο νοσοκομείο σε εργαζόμενους να φτάνουν τα 13 μέσα σε ένα διάστημα περίπου ενάμιση μήνα . 

Πρόκειται για μαία η οποία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εργάζεται στην κλινική του νοσοκομείου αλλά σε άλλο τμήμα.

Συνολικά αυτή τη στιγμή νοσούν οκτώ άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου.

« Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα άτομα από το προσωπικό μολύνθηκαν από προσωπικές και κοινωνικές τους επαφές και όχι από ασθενείς. Επίσης σημαντικό είναι ότι και ασθενείς δεν προσβλήθηκαν από τον ιό εξαιτίας της επαφής του με άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου» εξηγεί  ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Όπως αναφέρει ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μικρός αλλά και αναμενόμενος. «Δε θα χαρακτήριζα την κατάσταση ως ανησυχητική. Αντίθετα θα έλεγα ότι βρισκόμαστε προς το παρόν σε ένα πολύ καλό επίπεδο» αναφέρει.

Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας με κορωνοϊό τρία άτομα στην κλινική και ένα άτομo στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου θα μεταφερθεί κι ένας ακόμη ασθενής από το Άργος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου προγρα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Στον αέρα» βρίσκεται η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 9 εκατ. φορολογουμένων. Όπως είναι γνωστό, η μορφή υποβολής των φορολογικών δηλώσεων στην π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη κοντά στην Παραλία της Ελευσίνας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη 01:30 ΙΧ αυτοκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
Image
Image

Search