Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιερέας στο Αγρίνιο κάλεσε πιστούς που φορούσαν μάσκες αν φοβούνται να κάτσουν σπίτι τους

«Όποιος φοβάται να κάτσει σπίτι του. Μην μπαίνει με τη μάσκα στην εκκλησία, να κάθεται απ΄έξω », είπε ιερέας απευθυνόμενος στους πιστούς κατά τον Εσπερινό του Αγίου Δημητρίου σε χωριό του δήμου Αγρινίου.

Στο κήρυγμα του ,που ενόχλησε πολλούς από τους παριστάμενους, οι βολές τους δεν αρκέστηκαν σε όσους φορούσαν μάσκα και στα μέτρα κατά του κορονοϊού αλλά κατευθύνθηκαν  και στον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο ιερέας εξοργίστηκε γιατί στην πρόσφατη συνάντηση τους  είχαν πρώτο θέμα τον κορονοϊό και όχι τα ελληνοτουρκικά.

Δεν είναι βέβαια το πρώτο περιστατικό που ιερέας της περιοχής καλεί ουσιαστικά σε ανυπακοή για τα μέτρα, είναι σύνηθες πλέον φαινόμενο. Άλλωστε την ενόχληση του την έχει εκφράσει ξεκάθαρα  ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμάς που τόνισε: "Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς. Δεν μολύνει ο Θεός! Ας το καταλάβουμε…"

Πηγή: agrinionews.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μόνο στα χαρτιά είναι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό σε ετήσια βάση, αφού ο πληθωρισμός και η εξωπραγματική φορολόγηση των Ελλήνων κατά 37,5%, επί της ουσίας έ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έξι χρόνια μετά τη μεγαλύτερη τραγωδία που έζησε η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς, το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του για την ενο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από 6 έως και 10% ακριβότερο θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με στοιχεία του ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας», γνωστοποιώντας ότι το αρνί και κατσίκι θα αγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιος Κούλογλου, τονίζον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
Image
Image

Search