Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Καμία μέριμνα για τους εστιακούς φοιτητές

 

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες «κρούσματος» κυβερνητικής ανευθυνότητας, σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας στα ελληνικά πανεπιστήμια. Μετά την διάγνωση κρουσμάτων COVID-19 στις φοιτητικές εστίες Κούκου του πρ. ΤΕΙ, όπως μας ενημερώνει το ΔΣ των οικότροφων εστιακών, η κυβέρνηση προχωρά στην μονόπλευρη και «δοκιμασμένη συνταγή» σφραγίσματος των εστιών αδιαφορώντας απροκάλυπτα για σειρά ζητημάτων όπως: η μεταφορά του ιού στους οικείους τους,τις οικονομικές συνέπειες εις βάρος των φοιτητών και για τυχόν δια ζώσης μαθήματα που οι εστιακοί θα αδυνατούν να παρακολουθήσουν.

 

Παρά τις διαβεβαιώσεις των Πρυτανικών Αρχών αλλά και της Περιφέρειας για επαρκή μέτρα πρόληψης τίποτα δεν υλοποιήθηκε με πρόσχημα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι ίδιοι οι φοιτητές αισθάνονται ανασφαλείς και περιθωριοποιημένοι καθώς όπως αναφέρουν η υγεία τους στα μάτια της κυβέρνησης είναι κοστολογημένο εμπόρευμα. 

 

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στις διεκδικήσεις τους για τα αυτονόητα:

 

-Απολύμανση των χώρων εντός της εστίας.

 

-Ιχνηλάτηση κρουσμάτων και δωρεάν τεστ σε φοιτητές και εργαζόμενους εντός του πανεπιστημίου.

 

-Παροχή αντισηπτικών και μάσκες προστασίας

 

-Ειδική μεταχείριση των ήδη νοσούντων σε ειδικά  διαμορφωμένους χώρους

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
Image
Image

Search