Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συγκέντρωση από οργανώσεις με αφορμή την σημερινή απεργία, παρά τις απαγορεύσεις για συναθροίσεις

Συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας έχουν ανακοινώσει πως θα πραγματοποιήσουν οργανώσεις με αφορμή την σημερινή πανελλαδική απεργία. Ενώ και αντιεξουσιαστές έχουν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να οργανώσουν συγκέντρωση στον χώρο του πρώην παραρτήματος, επι της οδού Κορίνθου. Ωστόσο, οι συναθροίσεις απαγορεύονται και είναι άνγωστο εάν θα υπάρξει παρέμβαση της Αστυνομίας, όπως χθες συνέβη στην Αθήνα όπου προσήχθησαν γυναίκες που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της βίας κατά των γυναικών. Μια από τις οργανώσεις που ανακοίνωσαν συγκέντρωση είναι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας που σε ανακοίνωση αναφέρει: Η πανεργατική απεργία της Πέμπτης είναι ένα μεγάλο βήμα στον αγώνα των εργαζόμενων και της νεολαίας ενάντια στο νομοσχέδιο Βρούτση για το δικαίωμά μας στην ζωή και την υγεία, για το δικαίωμα στην δουλειά τη μόρφωση και τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες . Στις 17 Νοέμβρη σπάσαμε την χουντικού τύπου απαγόρευση στους δρόμους- Στις 26 Νοέμβρη συνεχίζουμε με απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενάντια στις δολοφονικές επιλογές της κυβέρνησης και της άρχουσας τάξης Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας καλεί σε μαζική συμμετοχή στην πανεργατική απεργία της 26 Νοέμβρη και σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Πλ. Όλγας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε στα 67 του χρόνια ένας από τους πιο γνωστούς φωτορεπόρτερ στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, ο Χρήστος Μπαντούνας. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήμ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου με αφορμή το θάνατο του σύζυγού της, κάνοντας λόγο για αδιαφορία του ιατρού. Η μήτερα του Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμιανού μίλησε στον ALPHA . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο κατηγορούμενος πήρε αναβολή για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα και αφέθηκε ελεύθερος, με τον ίδιο να διατείνεται ότι είναι αθώος.  Με την αυτόφωρη διαδικασία και με την . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 19 Ιουνίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη των 11 εκλεγμένων με τους «Σπαρτιάτες» βουλευτών, του Ηλία Κασιδιάρη καθώς και ενός δικηγόρου, κατηγορ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search