Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα: "Έφυγε" η Ζωζώ Μητροπούλου

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα, αλλά και στην Ρόδο όπου ζούσε και εργαζόταν εδώ και χρόνια, η είδηση του θανάτου της Ζωζώς Μητροπούλου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, έπειτα από σύντομη αλλά άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. H Zωζώ από την Πάτρα, αγάπησε τη Pόδο αλλά την αγάπησε κι εκείνη.  Ζούσε στο νησί από το 1990  και εργάστηκε στα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά πάντα με το χαμόγελο. Eκτοτε δεν έφυγε από τη Pόδο κι όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για το κορίτσι με το μεγάλο χαμόγελο και την χρυσή καρδιά. Οι συγγενείς και οι φίλοι της ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η ζωή στάθηκε τόσο άδικη με την Zωζώ, η οποία πριν από τρεις εβδομάδες διαγνώστηκε με καρκίνο και εισήχθη για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Pόδου, όπου άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς. Eνας επίμονος βήχας, μια δυσκολία στην αναπνοή ήταν εκείνα τα ύποπτα σημάδια που ανησύχησαν τους φίλους της και την παρέπεμψαν να επισκεφθεί έναν γιατρό. Τα κακά νέα επιβεβαιώθηκαν πολύ σύντομα και η εισαγωγή της Ζωζώς στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη.

Nοσηλεύτηκε επί τρεις εβδομάδες και έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Λίγο πριν λάβει εξιτήριο, προκειμένου να μεταβεί στην οικογένειά της στην Πάτρα για να συνεχίσει την θεραπεία της, η καρδιά της την πρόδωσε, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως μέσα σε λίγες ημέρες έχασαν τον άνθρωπό τους τόσο αδόκητα. Η κηδεία της Ζωζώς Mητροπούλου θα γίνει στην Πάτρα, σε στενό κύκλο λόγω των μέτρων για την πανδημία.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
Image
Image

Search