Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έτοιμη η παιδοψυχιατρική, απομένει η στελέχωση

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να λειτουργήσει η Παιδοψυχιατρική Κλινική στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, στο κτίριο του Καραμανδάνη, στην Άνω Πόλη. Το μόνο που απομένει για να λειτουργήσει η κλινική είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την πρόσληψη του ιατρικού προσωπικού που θα τη στελεχώσει, μέσα από την σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

Τα περιστατικά αυτά των ανηλίκων που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ψυχιατρικά προβλήματα και χρήζουν νοσηλείας, δεν είναι και λίγα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου του Καραμανδανείου που λειτουργεί από το 2012 στο ίδιο κτίριο που θα στεγαστεί η κλινική, 15 με 20 περιστατικά τον μήνα από όσα χτυπούν την πόρτα της δομής και ζητούν βοήθεια χρήζουν άμεσης νοσηλείας.

Πρόκειται για παιδιά η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από τα 10 με 11 έως τα 16 ετών. Έτσι, η νέα κλινική που αναμένεται να λειτουργήσει κρίνεται απαραίτητη και έρχεται για να καλύψει ένα κενό χρόνων στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου & Περιφορά του Επιταφίου από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών. https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE% . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Πλήθη πιστῶν κατέκλυσαν τούς Ναούς τῆς Ἀποστολικῆς πόλεως τῶν Πατρῶν, τόσο κατά τήν Μεγάλη Πέμπτη τό βράδυ, στήν Ἀκολουθία τῶν Παθῶν, ὃσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στην Κεντρική Μακεδονία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μ. Παρασ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με συννεφιά και κάποιες βροχές θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024), καθώς ο καιρός θα είναι βροχερός.  Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search