Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: "Έσβησε" ο Ιωάννης Παντελής - Θλίψη για τον γνωστό επιχειρηματία

Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» χθες από τη ζωή ο Πατρινός επιχειρηματίας Ιωάννης Παντελής, βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγο, τα παιδιά του Θάνο και Ουρανία και τα εγγόνια του.

 

Από τους ιδρυτές των γνωστών τυροκομικών Παντελή και της βιομηχανίας ΑΒΙΓΑΛ, ο κύριος Γιάννης υπηρέτησε για πάνω από μισό αιώνα το καταναλωτικό κοινό της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο. Ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους των γνώριζαν, προσέφερε με ήθος και τιμιότητα στο επιχειρείν της Πάτρας. Ο πάντα «ακούραστος» κύριος Γιάννης άφησε το δικό του ίχνος στις καρδιές όλων μας.

 

 Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Βαλμαντούρας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρίτο αγώνα στην Πάτρα θα λύσουν Άρης και Προμηθέας τις "διαφορές" τους στον α' γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League, μετά από το 89-85 των κιτρινόμαυρων το βράδυ της Δ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μέσω διαδικτύου στους πρωταθλητές, στο πάρτι που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/05) για την κατάκτηση του τίτλου. Στην ομιλία του ο ισχυρός άνδρας του Π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες, κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου. Έχουν συλληφθεί τέσσερα μέλη, ενώ στη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν δημοσιεύματα για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που συνδέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search