Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λαμπίρι: Γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στη θάλασσα

Προληπτικά στο ΠΠΝΠ μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης, μια γυναίκα οδηγός, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε – από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε στη θάλασσα. Το τροχαίο συνέβη στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των εγκαταστάσεων Tsolis. Ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε, αλλά μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ενεργοποιήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το 10201, η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των ανηλίκων. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας «η συγκεκριμένη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τρία άτομα (18,19 και 21 ετών), τα οποία θεωρούνται ηγετικά μέλη της οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, οδηγούνται στη φυλακή, μετά τις απολογίες του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις σημειώθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη για τη φονική συμπλοκή στο Μαρούσι.Μεταξύ των συλλφθέντων δεν περιλαμβάνεται ο δράστης του μοιραίου χτυπήματος στον 23χρονο, ο οποίος εξ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου αναφέρει τα εξής: Δημιουργική Ελλάδα και σεβασμός στον σύγχρονο πολιτισμό, σημαίνει στήριξη της καινοτομίας, ανάγκη για έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε σε συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν  την Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024, στην Κάτω Αχαΐα και στην Αμαλιάδα Ηλείας, με θέμα την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκεχυμένες είναι προς το παρόν οι πληροφορίες για άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ γιου εργοδότη και εργαζομένου στην περιοχή του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα γιατρού και νοσηλευτή. Που καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με προσωπικό και οικο
Image
Image

Search