Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Digital Open Mall θα ξεκινήσει στο Αίγιο

                               

Το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, πιστό στη υπόσχεση του, πραγματοποίησε την Τετάρτη 13/1/21  και ώρα 14:00  τηλεδιάσκεψη μεταξύ των αντιπροσώπων του Δήμου Αιγιαλείας και του manager της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το project. 

Σκοπός του Εμπορικού είναι, εντός  της εβδομάδας  να ολοκληρωθούν  οι απαραίτητες συναντήσεις με τον Δήμο και τους υπόλοιπους φορείς και να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία του Digital Open Mall στην περιοχή μας. 

Στην τηλεδιάσκεψη παραβρέθηκε το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ εκ μέρους του Δήμου παραβρέθηκαν οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Βασίλης Χριστόπουλος και Τάκης Ανδριόπουλος.                                                                                                          

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δεν είναι μόνο πως καθυστέρησε περίπου 11 μήνες, ούτε το ότι τελικά "έγινε μόνο για τις φωτογραφίες". Η κύρια θλίψη προκύπτει από το γεγονός πως μία συνάντηση που όφειλε να φέρει σ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Σωματείο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών BeachSoccer, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει το 5ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου (5th International beachsoccercupSpyr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
Image
Image

Search