Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σωματείο Ιπποκράτης : Σε κλίμα αναστάτωσης και πάλι οι συναδέλφισσες της Παθολογικής

Νέα αναστάτωση στους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μετά τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν σε ασθενείς και συνοδούς . Η ανακοίνωση του σωματείου Εργαζομένων ο Ιπποκράτης : 

Μεγάλη η ανησυχία στο δυναμικό της Α' Παθολογικής του Νοσοκομείου μας, μετά τα 4 νέα κρούσματα κορωνοϊού, κρούσματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε ασθενείς και συνοδό, που ήταν επί αρκετές ημέρες στην συγκεκριμένη κλινική.

Αυτά τα νέα συμβάντα έχουν αναστατώσει τους εκεί Συναδέλφους μας, οι οποίοι ακόμη μια φορά βρίσκονται οργισμένοι και αγανακτισμένοι από τις διαδικασίες και τις πρακτικές που εφαρμόζονται στις αρκετές τέτοιες σχετικές περιπτώσεις που έχουν συμβεί στον συγκεκριμένο αυτό χώρο

Δεδομένου ότι 

η κλινική  ουδέποτε ανέστειλε την λειτουργία της, συνέχιζε και συνεχίζει και τώρα να λειτουργεί χωρίς καμία απολύμανση, χωρίς καμία  καραντίνα ούτε καν κανένα rapid test και σε κανέναν συνάδελφο και κανέναν ασθενή.

Αξίζει ακόμη μια φορά να επισημάνουμε τις τεράστιες ευθύνες των αρμοδίων για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που υπάρχουν, δεδομένου ότι ούτε περιορισμός ούτε έλεγχος του επισκεπτηρίου γίνεται, ούτε μια θερμομέτρηση στην είσοδο του 7οροφου, ούτε γιατροί κατ'  αποκλειστικότητα στα covid, ούτε συχνά rapid test στο προσωπικό και στους ιατρούς υπάρχουν κλπ άλλα που θα περιόριζαν τον όποιο κίνδυνο.

Όλοι ασχολούνται με τους εμβολιασμούς, ακόμη και οι αποδεκατισμένες λοιμώξεις που σαφώς δεν είναι στα καλύτερά τους με ευθύνη των Διοικούντων και όχι μόνον.

Δοθείσης της ευκαιρίας σας γνωρίζουμε ότι πέρα από τα προαναφερόμενα, ακόμη ένα νέο κρούσμα  παρουσιάστηκε στο δυναμικό μας, σε ιατρό όχι της προαναφερόμενης κλινικής, ένα περιστατικό που ανεβάζει τα κρούσματα στο δυναμικό μας στα 31 συνολικά μέχρι σήμερα.

Τέλος βρισκόμαστε εν αναμονή των test  που θα γίνουν την Τρίτη στο δυναμικό της παθολογικής στα πλαίσια των προαναφερόμενων συμβάντων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σκληρή για να βρεθεί με την “πλάτη στον τοίχο” από το δεύτερο, μόλις, παιχνίδι αποδείχθηκε η Μονακό, που επικράτησε με 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά των playof . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε προαναγγείλει ότι θα δώσει λεπτά συμμετοχής στον Αρντά Γκιουλέρ και όταν το έκανε, ο Τούρκος τον δικαίωσε. Το 1-0 της Ρεάλ στο Σαν Σεμπαστιάν κόντρα στη Ρεάλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search